Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

11η Αγωνιστική: Μεταξοχώρι-Δόξα Γαλιάς 1-6

Ένα πολύ εύκολο απόγευμα πέρασε η Δόξα Γαλιάς ,η οποία επικράτησε με το εμφατικό 1-6 του ΑΟ Μεταξοχωρίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ.
Η ομάδα από το Μεταξοχώρι δεν αντιστάθηκε ιδιαίτερα και παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών της Δόξας.
Η Γαλιά ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο πρώτο εικοσάλεπτο βρισκόταν ήδη με 0-2 μπροστά στο σκορ ,με τα γκολ του Βενιανάκη.
Στη συνέχεια δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ και το πέτυχε ξανά με το Βενιανάκη ,ο οποίος με πολύ όμορφη ενέργεια και σουτ έκανε το 0-3 ,κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για τη Δόξα.
Τρία πολύ όμορφα γκολ και χαττρικ για τον παίκτη της Γαλιάς.
Στο 41' ήταν η σειρά του Ξεκαρδάκη Γ. να βάλει το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ,όταν σε σουτ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μεταξοχωρίου,κάνοντας το 0-4.
Το 0-4 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ,χωρίς να χωράει αμφισβήτηση για το ποια ομάδα κυριαρχούσε στο γήπεδο τα πρώτα 45 λεπτά.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Μεταξοχώρι μείωσε σε 1-4 ,όταν ο Σαριδάκης με πολύ όμορφο σουτ από μακριά έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του γκολκίπερ της Δόξας.
Χωρίς να περάσουν πολλά λεπτά ,κι ενώ το χρονόμετρο έδειχνε το 59ο λεπτό ο Σουλτάτος με ατομική ενέργεια έκανε το 1-5 για τη Γαλιά διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το σκορ.
Στο 74' ο Άγγελος Ξημεράκης με όμορφο σουτ έγραψε το 1-6 , το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΥΓ.: Η Διοίκηση της Δόξας ευχαριστεί την ομάδα και τους παράγοντες του ΑΟ Μεταξοχωρίου για την εξαιρετική τους φιλοξενία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου